Zelfstandig werkend kok

Zwem- en Recreatiecentrum de Boetzelaer

Bij ons leer je niet alleen het bereiden van à la carte lunchgerechten en bistro-specialiteiten, maar ook hoe je indrukwekkende buffetten en smaakvolle BBQ's creëert. Ontdek de kunst van kamado roken en grillen, en verras je gasten met luxe diners. Wij bieden een ongeëvenaarde variëteit in catering, waardoor je een compleet overzicht krijgt van de culinaire wereld.

Wat biedt het bedrijf?

- Een inspirerende werkomgeving in een prachtig zwemcentrum. - Een hecht, gezellig team waar professionaliteit en plezier hand in hand gaan. - Een werkplek waar jouw inzet en ideeën echt gewaardeerd worden. - Een positieve sfeer met collega’s die net zo enthousiast zijn als jij.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder