Medewerker productietechniek

Metacon-Next B.V. Gemotiveerde BBL-leerling voor de functie van Productiemedewerker, met uitzicht op een vaste baan!

In onze werkplaats hebben wij plaats voor een BBL'er die bij ons mee komt werken en diverse werkzaamheden kan leren. Het gaat om werkzaamheden als het assisteren bij assembleren, assisteren bij het machinaal vervaardigen van constructiedelen door toepassing van diverse scheidende (bv slijpen), verbindende (bv lassen, schroeven), verspanende (bv zagen, boren) en vervormende (bv kanten, zetten) technieken. Als het goed bevalt en de opleiding wordt succesvol afgesloten, kan er na de opleiding een baan aangeboden worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student die bij ons komt werken, kan zich goed uitdrukken in de Nederlandse taal, wil graag leren en weet van aanpakken. Je komt te werken in een moderne fabriekshal met ideale omstandigheden. Zo zijn het licht en de temperatuur perfect geregeld. Er wordt gewerkt in verschillende teams en voor de opleiding kun je in verschillende teams ingezet worden. Je wordt begeleid door een goed opgeleide en ervaren praktijkbegeleider, die jou goed kan helpen, maar uiteraard alleen als je zelf ook laat zien dat je graag wil leren.

Wat biedt het bedrijf?

In onze werkplaats hebben vrijwel alle medewerkers dezelfde functie: Productiemedewerker, maar de ene persoon kan meer dan de ander. Afhankelijk van hoe jij je ontwikkelt, kan er na afloop van de opleiding een baan aangeboden worden die past bij waar jij goed in bent (geworden). Metacon-Next beschikt over een bedrijfskantine waar je lekkere broodjes en snacks kunt kopen. Thee en koffie zijn altijd gratis beschikbaar. Er zijn per dag 3 pauzes, zodat je naast het werk ook voldoende tijd hebt om even te ontspannen en te eten.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder