Kok

De Zeemeeuw

Wij beginnen vanaf 11.00 uur en zijn tot 21.30 uur geopend (keuken). Wij verwachten dat alle taken in de keuken uitgevoerd kunnen worden. Mise en place, koude kant, warme kant, partijen, bestellingen en schoonmaakwerkzaamheden. We gaan ervan uit dat je na een inwerkperiode zelfstandig de koude kant kan draaien.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gemotiveerd, communicatief sterk, flexibel, goed in teamverband kunnen werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een leuke stage plek waarbij je veel kan leren, met een leuke en gezellige team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder