Marketing & Communication Specialist

MaterialDistrict B.V. (Meewerk)Stage Content(Marketing) & E-Commerce (MBO/HBO)

Ter uitbreiding van onze e-commerce activiteiten zijn wij op zoek naar een stagiair met een passie voor vormgeving en een kei in het maken van (grafische) content. Wat ga je doen? Het belangrijkste doel van deze stage is het ondersteunen in een breed scala aan werkzaamheden. De ideale stagiair is daarom een creatieve allrounder die het leuk vindt om aan een enorme diversiteit van projecten te werken. Met jouw (design)talent ga je tijdens deze stage onder andere aan de slag met: - Creëren, plaatsen en bijhouden van content voor productpagina’s voor diverse e-commerce platforms, waaronder meewerken bij fotoshoots (productfotografie); - Optimaliseren van filters, categorieën en vertalingen voor o.a SEO; - Creëren, plaatsen en bijhouden van marketing content (tekst en beeld) voor de wekelijkse nieuwsbrieven, de website, de social media kanalen van enkele merken uit ons portfolio; - Opmaken en ontwerpen van event signing voor onze evenementen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? - Je bent op zoek naar een (meewerk)stage vanaf september 2024 voor 5 of 6 maanden; - Je bent een student met een relevante mbo- of hbo-opleiding in de richting van (online) marketing, design, content, communicatie of e-commerce (bijvoorbeeld Communicatie en Multimediadesign); - Je hebt affiniteit met (online) marketing, e-commerce en content/media creatie; - Je hebt ervaring met het maken van beeldmateriaal in Photoshop en/of Illustrator; - Je bent zelfstandig, creatief en hebt een hands-on mentaliteit en oog voor detail; - Je bent een teamplayer maar je kunt ook goed zelfstandig werken; - Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Bonuspunten - Je filmt / fotografeert (als hobby of als onderdeel van je opleiding); - Je kunt werken met InDesign; - Je woont (enigszins) in de buurt van ons kantoor, bijvoorbeeld in Amsterdam of Utrecht

Wat biedt het bedrijf?

Bij MaterialDistrict kom je terecht in de wereld van Architectuur & Design. Een omgeving vol inspiratie, nieuwe materialen en nieuwe ideeën. Waar het draait om het online & fysiek verbinden én inspireren van mensen, want dat is al ruim 20 jaar ons vak. Wat hebben we te bieden? - Een creatieve en afwisselende meewerkstage voor 4-5 dagen in de week; - Een uitdagende stage waarbij je wordt gezien als een volwaardige medewerker; - Voldoende verantwoordelijkheid, goede begeleiding en een marktconforme vergoeding. De arbeidsvoorwaarden - Je start in september 2024; - Je stagevergoeding is € 300,- (MBO) / € 500,- (HBO) per maand (o.b.v. 5 dagen per week); - Je stage is voor 4-5 dagen in de week; - De duur van je stage is 5 of 6 maanden; - Je werkt op ons kantoor in Naarden, in overleg is het mogelijk je werkzaamheden deels vanuit huis uit te voeren; - Je krijgt 2 vakantiedagen per maand (o.b.v. fulltime); - Jouw reiskosten worden vergoed tot een max bedrag (bij geen OV).

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder