Meewerkend horeca ondernemer

Tussen Kaag & Braassem, eten en drinken Volg jij de opleiding meewerkend horeca ondernemer? Kom dan voor leuke en leerzame stage/leerplaats bij Tussen Kaag & Braassem.

Wil jij later je eigen horeca zaak starten, kies dan voor de leerplaats meewerkend horeca ondernemer bij Tussen Kaag & Braassem. Vanaf het eerste plan tot uitvoering; jij kunt bij ons je theoretische kennis in de praktijk brengen. Samen met de collega's zorg jij ervoor dat wat de gast wenst, mogelijk wordt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent stress bestendig, creatief en enthousiast; je loopt met een glimlach door ons restaurant. Daarnaast hou je overzicht maar zie je ook de kleine details. Natuurlijk leer je dit tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Wat biedt het bedrijf?

Een 4 daagse werkweek van donderdag t/m zondag: - Een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring - Daarnaast ontvang je fooi en vakantiegeld - Afhankelijk van je werktijden een gezonde lunch en/of avondeten - 20 vrije dagen op jaarbasis - De mogelijkheid tot vast dienstverband En natuurlijk meerdere personeelsfeesten per jaar!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder