Flora Batava B.V. STAGE F&B MANAGEMENT in een prachtig restaurant met theehuis aan de Vecht, zalen en terrassen.
Restaurant Bloei is dé plek op een historische buitenplaats aan de Vecht waar je kan genieten van mooie, smaakvolle gerechten en hartelijke gastvrijheid gedurende de gehele dag. De gezellige, informele en eigentijdse sfeer van de monumentale villa draagt bij aan een totaalbeleving die uniek is. Als F&B management stagiair ondersteun je de assistent restaurant manager en restaurant manager in hun werkzaamheden. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor alle activiteiten in zowel Restaurant Bloei, het theehuis als de afdeling meeting & events. Jullie zorgen dat het team vlot, oprecht vriendelijk en behulpzaam de gasten helpt. Jullie creëren een proactieve, ‘can do’ mentaliteit binnen het team dat informeel maar correct omgaat met de gasten en graag hun verwachtingen overtreft. Je leert om werkzaamheden te delegeren en om collega’s op coachende wijze te motiveren. Ook nemen we je mee in taken van de restaurant manager als kostenbewaking, planning en bestellen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie ben jij? - Je hebt een passie voor gastvrijheid en dienstverlening. - Je bent representatief - Je bent stressbestendig en bewaart in alle rust het overzicht in hectische situaties. - Je bent flexibel, collegiaal en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. - Je doorziet snel knelpunten en gaat altijd oplossingsgericht te werk. - Je hebt MBO niveau 4 werk- en denkniveau. - Je spreekt foutloos Nederlands en hebt een goede mondelinge beheersing van de Engelse taal.
Wat biedt het bedrijf?
- Je krijgt een afwisselende stage binnen een inspirerende en informele werkomgeving, waar je samen met gemotiveerde collega’s streeft naar succes en plezier op de werkvloer. - Je maakt onderdeel uit van het jonge team van een 4* hotel - Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen. Je zal worden begeleid door de Assistent Restaurant Manager en/of Restaurant Manager. - Een stagevergoeding van 500 euro per maand. - Een high-tea voor jou en 1 vriend(in) of familielid.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat