Wander Island Stage ondernemen in de horeca? Groei mee bij Wander Island aan de Vinkeveense Plassen!
Wil jij werken op een unieke locatie aan het water en meebouwen aan een vernieuwend horeca concept? Bij Wander Island bieden we je een fantastische kans om jouw passie voor hospitality en ondernemerschap verder te ontwikkelen! Hier ontdek je hoe je een horecazaak runt van A tot Z. Geen dag is hetzelfde. Je krijgt de kans om alle facetten van ons vak mee te maken: van het voorbereiden van de dienst en het ontvangen van gasten tot het managen van reserveringen, events en het aansturen van het team. Jij speelt een belangrijke rol in het creëren van de ultieme gastbeleving.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je hebt passie voor hospitality en ondernemerschap. • Je bent leergierig, proactief en staat stevig in je schoenen. • Je wil onze gasten verrassen met persoonlijke service en unieke ervaringen. • Je denkt in oplossingen en vindt het leuk om met een team samen te werken en leiding te nemen waar nodig. • Je bent gedreven om jezelf te blijven verbeteren en staat open voor feedback.
Wat biedt het bedrijf?
• Een jong en enthousiast team waar plezier en professionaliteit centraal staan. • We werken samen aan topbelevingen én vieren onze successen. • Je krijgt de kans om mee te denken over nieuwe ideeën, evenementen en bedrijfsvoering. • Een inspirerende leeromgeving op een prachtige locatie aan de Vinkeveense Plassen. • Volop mogelijkheden om je ondernemerschap en management skills in de praktijk te brengen. • Blijf je na je stage graag bij ons? Dan kijken we samen naar doorgroeimogelijkheden binnen ons team! Kortom: dit is jouw kans om te groeien als horeca professional en ondernemer in een dynamische setting. Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu en ontdek wat Wander Island voor jou kan betekenen! Neem contact met ons op via info@wanderisland.nl of solliciteer direct via Stagemarkt!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan