Meewerkend horeca ondernemer

Wander Island Unieke horeca locatie

Heb je passie voor de horeca / hospitality, dan bieden wij jou een unieke kans. Wil je stage lopen op een gave plek aan de Vinkeveense Plassen (vlakbij Amsterdam) en meewerken aan een nieuwe horeca concept, dan is Wander Island de locatie. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de kans om alle facetten van ons vak mee te krijgen. Van het voorbereiden van de dienst, het creëren van gastbeleving tot ontvangst van gasten. Jij zorgt voor de unieke gastbeleving bij Wander Island.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gepassioneerd over ons hospitality vak en wil unieke belevingen creëren voor onze gasten. Je bent een aanpakker en hebt doorzettingsvermogen. Staat open voor feedback en wil je zelf constant verbeteren.

Wat biedt het bedrijf?

Je bent gepassioneerd over ons hospitality vak en wil unieke belevingen creëren voor onze gasten. Je bent een aanpakker en hebt doorzettingsvermogen. Staat open voor feedback en wil je zelf constant verbeteren.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder