Restaurant de Voetangel Enthousiaste collegiale leerling bediening/meerwerkend horeca ondernemer gezocht!
Wij nemen de student/werknemer mee in het dagelijks proces van een horeca ondernemer. Als meewerkend horeca-ondernemer zit je vol ideeën die je ook durft uit te voeren. Je bent een echte alleskunner. Zo geef je leiding aan een team, maar je werkt zelf mee als dat nodig is. Bijvoorbeeld met bedienen. Je maakt het werkrooster. Je koopt slim in door met je leveranciers goede afspraken te maken over prijs en kwaliteit. Je maakt een grote kans om snel leidinggevende te worden. Met jouw kennis en ervaring weet je hoe je een eigen zaak begint én tot een succes maakt! Samen met jou maken wij een plan; combi van jouw leerdoelen en werkzaamheden binnen ons bedrijf.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een horecaman/vrouw in spé! Je bent voor het vak gemaakt en gaat er volledig voor!
Wat biedt het bedrijf?
Je komt terecht in een leuk team, op een prachtige locatie aan het water! Bij ons leer je de fijne kneepjes van het mooie vak en wat ultieme gastvrijheid inhoudt. Bij gebleken geschiktheid hebben wij altijd een plekje vrij is ons team.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf