Marketing & Communication Specialist

Kantoor in Beweging B.V. Breng bedrijven letterlijk in beweging in deze dynamische Marketing/Communicatie stage!

Dynamische Marketing/Communicatie stage in de buurt van ’s-Hertogenbosch. Dynamisch werken is het werken van de toekomst! Fietsend achter je computer, bellend op een loopband of staand vergaderen met stastoelen. Kantoor in Beweging, een klein familiebedrijf in Brabant, verzorgt een range van actieve producten op de werkplek en gaat aan de slag met vitaliteit van de medewerkers binnen bedrijven en op de thuiswerkplek. Help jij mee om kantoren letterlijk in beweging te brengen? In de stage is het mede jouw taak om Kantoor in Beweging met enthousiaste communicatie en social posts verder op de kaart te zetten! Er zijn genoeg actieve producten en leuke diensten zoals Masterclasses om over te schrijven, dus aan input geen gebrek! Enkele andere taken zijn de promotie van ons dynamische testcenter en het bijhouden van onze webshop. Verder kun je tijdens je werkzaamheden natuurlijk van alle actieve producten gebruik maken, goed voor je lichaam én voor het werkplezier!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is creatief, taalvaardig en goed met social media. Iemand die graag meedenkt met bedrijfsprocessen, affiniteit met een gezonde levensstijl is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Een dynamische werkomgeving in het Testcenter, met een range aan actieve producten welke je allemaal ook zelf kunt gebruiken, je wilt natuurlijk ook weten waar je over praat. Je kunt ruime ervaring opdoen op gebied van marketing, communicatie maar ook op gebied van beweging en vitaliteit. Je wordt betrokken bij diverse processen, je bent dus echt onderdeel van een klein, hecht en gezellig team. Bij goed functioneren zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling na de stageperiode.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder