Manager / ondernemer horeca

Piazza BV Voel je welkom in het leukste restaurant aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust

Zoek je een leerbedrijf of stage plaats, dan kun je bij ons goed terecht. We hebben een keuken die de Italiaanse gerechten van de bodem tot het eind product vers maken. In de bediening kun je ook veel leren en ervaring op doen in ons enthousiaste team met leuke collega's.

Naar wie zijn wij op zoek?

Profiel • Gast- en servicegericht • Enthousiast en energiek • Flexibel inzetbaar • Eerlijk • Stressbestendig • Leergierig • Je hebt een hands-on mentaliteit • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal Je bent: • Een uitdagende stage met veel afwisseling • Een flexibel rooster • Een onwijs gezellig team met leuke collega’s • Een gastvrije cultuur • Werken bij een groeiende organisatie • Persoonlijke ontwikkeling met doorgroeimogelijkheden Join Our Team! Stuur vandaag nog een mailtje naar vacatures@piazzanieuwvliet.nl en we bespreken alle mogelijkheden, zodat je je optimaal kan ontplooien in het team met als doel je stageperiode positief af te ronden!

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een gezellig leerplek aan met een goede vergoeding. Daarbovenop krijg je fooi en als je niet in de omgeving woont kunnen we een slaapplek op ons park aanbieden. Wij zien je vanaf dag 1 als volwaardige collega en nemen je mee in het hele proces.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder