Manager / ondernemer horeca

Piazza BV De leukste leerbaan/stage in het gezelligste restaurant aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust

Zoek je een leerbedrijf of stage plaats, dan kun je bij ons goed terecht. We hebben een keuken die de Italiaanse gerechten van de bodem tot het eind product vers maken. In de bediening kun je ook veel leren en ervaring op doen in ons enthousiaste team met leuke collega's.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiaires bediening met passie voor de horeca voor ons Italiaans restaurant Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet. In deze functie verricht je bedieningswerkzaamheden in ons restaurant onder het toeziend oog van jouw persoonlijke begeleider, waarbij je alle verschillende onderdelen van service op een gastvriendelijke wijze zult leren. Zoals het voorbereiden voor lunch en diner service, het serveren van gerechten, het helpen bij de optimale gastbeleving en het afsluiten en schoonmaken van de verschillende onderdelen. De werkzaamheden in ons restaurant zijn zeer divers en je krijgt ruimte om met eigen ideeën te komen. Het team is jong, waardoor je je al snel thuis zult voelen in het team. Kortom een dynamische leerplek in een gezellig team!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder