Manager / ondernemer horeca

Grand Café Lust Leerling manager ondernemer horeca niveau 4 met aandacht voor de leerling

Voor het schooljaar 2025/2026 zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire/ leerling bediening met passie voor de horeca voor ons grand café. Voor een periode van 5 maanden of langer. In deze functie verricht je bedieningswerkzaamheden in ons restaurant onder het toeziend oog van jouw persoonlijke begeleider, waarbij je alle verschillende onderdelen van service op een gastvriendelijke wijze zult leren. Door de aanwezigheid van 5 leermeester binnen onze horecaonderneming is er ten alle tijden iemand met de juiste opleiding en ervaring die jou kan begeleiden. De werkzaamheden tijdens jouw stage zullen bestaan uit lunch, diner, borrel, feesten en partijen, het serveren van gasten en het afsluiten en schoonmaken. Het aantal uur per week is in overleg. Voor de werkzaamheden als leerling bediening ontvang je een leerling salaris conform het arbeidsvoorwaardenreglement van Koninklijke Horeca Nederland.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij…? • Gast en service gericht • Enthousiast en energiek • Flexibel inzetbaar • Hands on mentaliteit • Eerlijk • Stressbestendig • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal • Leergierig • Goede communicatieve eigenschappen

Wat biedt het bedrijf?

• Een zeer gemotiveerd team • Een jong bedrijf in de groeifase waar jij deel van kan gaan uitmaken • Persoonlijke ontwikkeling • Stagevergoeding naar functie

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder