Manager / ondernemer horeca

The Blueberry Nijkerk Een fantastische horecastage midden in het oude centrum van Nijkerk! Kom jij stage lopen bij The Blueberry?

Je stage in de horeca afronden en dit doen binnen een leerzame werkomgeving waarin Amerikaans ontbijt en lunch centraal staat. Als dat aantrekkelijk klinkt, solliciteer bij ons voor deze stage! Hoe heet je een gast goed welkom in ons bedrijf? Zorg je dat hij of zij snel gastvrij en goed geholpen wordt? Daarnaast moet natuurlijk de bestelling goed worden ingevoerd in het kassasysteem. Dat zijn de eerste stappen. Maar al snel leer je ook hoe je drankjes maakt en de bestelling goed naar tafel brengt. Overleggen met collega's over vragen van gasten. Het zorgvuldig afrekenen en ook zorgen dat de gast tevreden vertrekt zijn allemaal onderdelen van het werken in de horeca. Daarnaast houden we met elkaar het restaurant natuurlijk netjes, fris en schoon en zorgen we dat alles er gezellig en tip top verzorgd uit ziet. Wie weet wil jij wel alles leren over het maken van ontbijt en lunchgerechten? Dan is een stage in de keuken ook mogelijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij enthousiast, vrolijk, initiatiefrijk en snel? Dan past een stage bij The Blueberry echt bij jou!

Wat biedt het bedrijf?

Bevalt het leren bij The Blueberry jou wel? Wie weet hou jij na je stage hier nog een leuke baan aan over. Verder bieden we natuurlijk een fijn en gezellig jong team, een mooie werkplek in het centrum van Nijkerk, en ook gaan we geregeld wat leuks doen met elkaar.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder