Hart van Holland Nijkerk Uitdagende leerplek op een geweldige eventlocatie centraal in het land. Hart van Holland te Nijkerk.
Bij het organiseren van een zakelijk & publieksevenement komt veel kijken en geen dag is hetzelfde. •Je helpt mee in de op- en afbouw van de evenementen, feesten, congressen en beurzen. •Je bedient de gasten tijdens de evenementen: gerechten serveren, achter de bar staan, serveren van diverse dranken etc. •Je draagt bij aan alle facilitaire voorbereidingen en invullingen tijdens een evenement. •Je zal tijdens je stage leiding gaan geven aan uitzendkrachten. •In de loop van je stage zal je ook opereren als zijnde zaalleidingevende.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat zien wij graag terug in een student: - je bent flexibel inzetbaar - je bent leergierig - je hebt een hands on mentaliteit - je bent representatief - je hebt oog voor detail - je bent creatief en vindingrijk - je bent een doorzetter
Wat biedt het bedrijf?
Wat kunnen wij jou bieden - no nonsense bedrijf - behulpzame collega's - jong team - kans om alle facetten te doorlopen waardoor geen dag hetzelfde is - stagevergoeding - reiskostenvergoeding - werkplek waar je leuke optredens achter de schermen kan bijwonen, misschien komt jouw idool wel voorbij :) - mogelijkheid tot een vaste aanstelling na je stage
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken