Leidinggevende bediening

La Base Amersfoort ?? Restaurant La Base Pizza Amersfoort - voor jong/oud, snelle eters & lange zitters!

Bij La Base Pizza hebben we een leuke stageplek vrij! Ben jij op zoek naar een stage waarin je uitgedaagd wordt, waarin we je leren leiding te geven en het overzicht te bewaren in het heetst van de strijd? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden een leuke stage plek met doorgroeimogelijkheden, een gezellig team, teamuitjes, trainingen en nog veel meer. Bij La Base Pizza serveren we de Napolitaanse pizza, pizza zoals pizza oorspronkelijk is uitgevonden. In onze steenoven, die 480 graden Celsius wordt, worden de pizza's in 60 tot 90 seconden gebakken! Vervolgens gaan ze een pizzadoos in of worden ze naar tafel gebracht. Bij La Base Pizza hebben we een divers aanbod aan gasten. Jong en oud komt bij ons dineren. Sommigen met een pizza en een drankje, en sommigen uitgebreid met een voorgerecht, nagerecht en een exclusieve fles wijn! Kortom zijn wij een restaurant die volop draait en waar altijd wat te doen is! Meer informatie? Bel, mail of stuur een insta DM! @la_base_pizza! ??

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een enthousiaste, leergierige student met een vlotte babbel? Dan is La Base Pizza wellicht wel een hele leuke stageplek voor jou! Als je niet vies bent van hard werken, kan multitasken en als het jouw doel is om al onze gasten tevreden de deur uit te laten gaan? Dan zijn wij perfect voor elkaar.

Wat biedt het bedrijf?

Bij La Base Pizza hebben wij een jong, gezellig en hecht team. Het hele team is goed in omgang met elkaar, maar vindt het ook leuk om hard te werken met elkaar! La Base Pizza Amersfoort is 1 van de 3 vestigingen van La Base Pizza. We zijn aan groeiend bedrijf met daarbij ook doorgroeimogelijkheden. Doorgroeimogelijkheden op de voorgrond, achtergrond (denk aan marketing, social media en hr), in 1 vestiging of in meerdere vestigingen!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder