Marketing & Communication Specialist

Pixfactory Dé stage plek voor natuur en fotografie liefhebbers!

Je gaat onder begeleiding van ons ervaren team aan de slag met het creëren en uitvoeren van social media en marketingcampagnes. Je begint je dag met het beantwoorden van vragen van onze volgers en het sturen van persoonlijke berichten naar potentiële klanten. Ook help je bij het creëren van aantrekkelijke content en analyseer je markttrends en doelgroepen. Je leert hoe je aantrekkelijke advertenties maakt en deze inzet via diverse kanalen zoals social media en Google AdWords. Na de lunch heb je een brainstormsessie met het team over nieuwe ideeën voor onze social media kanalen en ga je aan de slag met het maken van visuele content. Aan het einde van de dag evalueer je samen met je begeleider de resultaten van onze social media en marketinginspanningen en stel je samen verbeterpunten voor om onze strategie te optimaliseren. Bij Pixfactory krijg je alle kans je te ontwikkelen tijdens jouw stageperiode en bieden we een informele werksfeer en stagevergoeding. Kom je kennismaken?

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Pixfactory zijn we altijd op zoek naar stagiairs die gepassioneerd zijn over hun vakgebied. Daarbij hebben al onze collega's een bijzondere passie voor de natuur. We geloven dat het hebben van passie voor een onderwerp zorgt voor extra motivatie en betrokkenheid bij het werk. Daarnaast zijn er een aantal vaardigheden die we zoeken in onze stagiairs, zoals creativiteit, analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding. Onderdelen die bij het creëeren van interessante en vernieuwende content, analyseren van campagnes, samenwerken in ons team en communicatie met onze doelgroep van belang zijn. Heb je ervaring met het maken van videos voor social media, geen noodzaak maar wel een pré! Je bent vaak met meerdere campagnes en taken bezig waardoor planning en organisatorisch vermogen ook een belangrijke vaardigheid is. Herken je jezelf hierin? We ontvangen je sollicatie graag!

Wat biedt het bedrijf?

Ons team bestaat uit een team van 14 collega's die samen veel kennis hebben op het gebied van onder andere fotografie, webontwikkeling, content creatie, webdesign en marketing. We werken nauw samen om de mooiste producten en diensten voor natuurfotografen te ontwikkelen. Van het ontwikkelen van online uitingen zoals blogs en cursussen tot het organiseren van workshops en evenementen. Op pixfactory.nl vind je alles over al onze merken en producten en diensten. We zijn er trots op dat we een informele en open werksfeer hebben waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. We gaan verantwoord om met mens, geld en milieu.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder