Marketing & Communication Specialist

Welvaere B.V. Stage lopen op de leukste marketingafdeling van Nederland?

Je dag begint rond 7.45 uur met een bakje koffie of thee in de kantine in Nijkerk. Om 8 uur ga je aan de slag. Samen met je stagebegeleider heb je gekeken welke werkzaamheden je op gaat pakken en die heb je ingepland in je agenda.Vandaag bedenk jij social media posts voor het grote demoweekend dat er aan zit te komen en maak je hiervoor een uitnodigingsmail. Daarna schrijf je een script voor een informatievideo die je binnenkort gaat opnemen met onze videograaf Daan. Om 12 uur geniet je samen met het hele bedrijf van een welverdiende en verzorgde lunch. Je loopt een rondje in de buitenlucht, geniet van de zon in onze Experience Tuin, speelt een potje voetbal op het buitenterrein of gaat de strijd aan met tafelvoetbal, darten of poolen. Om 13.00 vervolg je je werkdag. De marketingvergadering staat op de planning en je kijkt welke aanpassingen er moeten gebeuren op de website en in de helpdesk. Daarna ga je op zoek naar toffe locaties voor onze volgende shoot.

Naar wie zijn wij op zoek?

??Je bent bezig met een MBO-opleiding in de richting Marketing of Communicatie; ??Je bent op zoek naar een fulltime meewerkstage voor langere tijd; ??Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en bent bereid er helemaal voor te gaan; ??Je kijkt graag verder dan de afgesproken werkzaamheden en toont initiatief; ?? Je vindt het leuk om in een informele omgeving te werken waar ook veel ruimte is voor gezelligheid.

Wat biedt het bedrijf?

?? Een leuke stagevergoeding van €300,- per maand; ?? Ongekend goede werksfeer met leuke feestjes, sportdagen, teamuitjes en gezellige pauzes; ?? Volledig verzorgde lunch; ????? De meest ontspannen werkplek van Nederland. met onbeperkt toegang tot onze eigen wellness in de tuin.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder