Asian Bistro Nijmegen | MIA Kok
je gaat de mise & place klaar maken voor de lunch en je gaat de avond mee draaien. je gaat ook leren om bepaalde dingen zelfstand te doen en meer inzicht te krijgen. het lijkt je leuk om in een internationale keuken te werken
Naar wie zijn wij op zoek?
je moet openstaan voor nieuwe veranderringen, verschillende cultuur begrijpen
Wat biedt het bedrijf?
we bieden een doorgroeimogelijkheden naar niveau 3 zelfstandig werkende kok
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
lees verder