MANNA | Blue Kom werken bij MANNA & Blue in ons keukenteam!
Als Leerling kok ben je werkzaam in het restaurant van MANNA of Brasserie MANNA. Dit kan zijn voor het ontbijt, de lunch of het diner; voldoende mogelijkheden. Afhankelijk van je opleiding ga je als leerling aan de slag. Je leert veel en werkt meteen mee in het keuken- of bedieningsteam.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken leerlingen en stagiairs die zin hebben om echt iets te leren in de horeca. Iemand die hard wil werken, en daar ook de vruchten van wil plukken. Dus wel serieus aan de slag, maar ook een goede beloning en veel extra’s en een fijn team dat jou helpt en waar je veel mee kunt lachen. Je bent enthousiast, gemotiveerd en sociaal vaardig. MANNA en Blue staan bekend om hun gastvrijheid en uitstekende service. We vragen van jou dus ook dat je je werk op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier uitvoert. Je bent ingeschreven als leerling bij een horecaopleiding en bent voldoende uren per week beschikbaar om echt iets te gaan leren. De werktijden zijn wisselend. We vinden het vooral belangrijk dat je collegiaal, flexibel, gemotiveerd en een team-player bent.
Wat biedt het bedrijf?
Een afwisselende leerplek in een ambitieuze en vrolijke organisatie met een enthousiast team. Wij hebben een uitgebreid pakket te bieden met prettige extra’s.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit