Sanadome Hotel & Spa Kok
Brede stage in de keuken van Sanadome waar gekookt wordt voor 3 verschillende restaurants. Je leert de mise en place (voorbereidingen) maken voor ontbijt, lunch en diner. De keuken van Sanadome heeft een breed assortiment van een tosti voor de lunch tot een Tournedos voor het à la carte, en diverse bereidingen voor ontbijtbuffetten, lunchbuffetten en dinerbuffetten.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student is enthousiast en gemotiveerd en heeft als passie eten en koken. Positieve energie en een lerende werkhouding helpen je om de competenties die nodig zijn te ontwikkelen.
Wat biedt het bedrijf?
Sanadome is een echt leerbedrijf. Momenteel werken er 250 medewerkers binnen de diverse verschillende afdelingen. In de keuken van Sanadome wordt gekookt voor drie verschillende restaurants en wordt de catering voor de Meeting & events afdeling verzorgd. Dat betekent dat je intern diverse groeikansen zijn.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan