Zelfstandig werkend bakker

Bakkerij 't Kraayennest Kennis en ervaring opdoen binnen een gezellig deskundig bedrijf

Als broodbakker ben je samen met je collega-bakkers verantwoordelijk voor de productie van ons uitgebreide broodassortiment. De diverse broden (ook desem, kook- en aromastukken) worden aan de hand van vaste recepturen bereid. Jij zorgt voor het draaien van het deeg en het inleggen en afbakken van de broden. Dit gebeurt deels machinaal en deels met de hand. Uiteraard heb je bij de uitvoering van je werkzaamheden oog voor de kwaliteit. Je werkt in een 2-ploegensysteem wat betekent dat je zowel dag- als nachtdiensten draait.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je bent leergierig, collegiaal, toont initiatief en hebt een passie voor het vak; • Je bent flexibel ingesteld; • Je bent bekend met de hygiëneregels binnen de bakkerij;

Wat biedt het bedrijf?

• Eigen verantwoordelijkheid in een afwisselende functie; • Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform de bakkers cao; • Korting op onze bakkerijproducten; • Een informele werksfeer in een moderne omgeving.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder