Zelfstandig werkend kok

Bistrobar Bankoh High Potential. Die houdt van Azi en koken met een twist.

Van mise en place tot servies. Ons streven is dat jij als leerling tijdens je leerjaar alle parties doorloopt. Afhankelijk van je instelling en ambitie, kan en mag aan alles een steentje bijdragen, zelfs in het ontwikkelen van nieuwe gerechten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat we zoeken is geheel afhankelijk van de persoon. Een 'klik' tussen jou en ons is de basis. Een twinkeling, het stralen als je over koken praat. Daar worden we blij van.

Wat biedt het bedrijf?

Een bruisend bedrijf, met het uitzicht van Nijmegen en omstreken. Een team, dat voor elkaar door het vuur gaat. En met de beste leermeesters in jouw direct leer/werkomgeving. Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Niet alleen bij Bankoh, maar ook bij de andere bedrijven van de Bistrobar familie.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder