Manager / ondernemer horeca

Boules Bites Bar Nijmegen Stage Manager Ondernemer Horeca MBO bij Boules Bites Bar Nijmegen

Als stagiair bij Boules Bites Bar kom je in een dynamische omgeving, waarin je de kans krijgt te werken aan je professionele ontwikkeling. Uren kunnen verschillen van overdag doordeweeks, tot avonduren in het weekend. Tijdens je stage bij Boules Bites Bar leer je hoe je de bedrijfsleider helpt de organisatie draaiende te houden. Dit kan zich in verschillende manieren uiten, van het mee creëren van de menukaart tot het doen van de bestellingen. Je leert hoe je een team efficiënt in kan zetten, of bent verantwoordelijk voor het promoten van verschillende activiteiten middels het social media beleid. Elke dag bij Boules Bites Bar zal anders zijn!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste MBO-student die wil leren mee te kunnen helpen in het organiseren van een bedrijf. Je bent klantvriendelijk, biedt graag je hulp aan en bent er niet vies van om je handen uit je mouwen te steken of op onregelmatige uren te werken. Het is tevens belangrijk dat je naast het zijn van een teamplayer ook zelfstandig kunt werken. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en dat je organisatorisch kundig bent, of dit wil leren.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je een diverse, gezellige stage in het leukste team van Nijmegen met het hipste concept. Binnen ons team wordt je gezien als volwaardig lid, en krijg je de kans om je eigen ideeën tot leven te brengen. Het is dan ook aan jou om te bewijzen dat je ondernemend genoeg bent om deze concepten van het papier daadwerkelijk leven in te blazen. Daarnaast ben je altijd welkom om gratis te komen Jeu de Boulen en krijg je een stagevergoeding die marktconform is.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder