Vakexpert voeding, technologie en techniek

Brouwerij de Hemel

Brede mogelijkheden op het gebied van de productie van bier, mosterd, azijn en gedistilleerde dranken. Gehele productieproces van binnenkomst grondstoffen, productie, controle, verkoop & levering. In overleg met student en begeleiding bepaald waar de nadruk ligt en welke opdracht gedaan wordt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamwerker veelzijdig

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedingsproductie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4 Controleert meetgegevens
  • Productieproces optimaliseren
  • P3-K1-W1 Bereidt voedingsproductie voor
  • P3-K1-W2 Bedient en bewaakt productieapparatuur
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W3 Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen
  • P3-K1-W4 Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
  • P3-K1-W5 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
  • P3-K1-W6 Organiseert procesoptimalisatie

lees verder