Manager / ondernemer horeca

Hotel Oranjestaete Ben jij onze nieuwe duizendpoot? Reageer dan snel en wie weet tot snel! Team Hotel Oranjestaete

Wat leuk dat je opzoek bent naar een geschikte stageplaats. Wij kunnen namelijk zeker een allround stagiair gebruiken binnen onze organisatie! Kom stage lopen bij ons super servicegerichte Boutique hotel. Een kleine maar fijne organisatie. Of je nou het eerste aanspreekpunt bent voor de gasten binnen onze organisatie of ervoor zorgt dat onze kamers er weer perfect uitzien voor de nieuwe gasten. Als stagiair binnen onze organisatie fungeer je als gastheer/vrouw, housekeeper of help je bijvoorbeeld met het verzorgen van een overheerlijk ontbijt. (Ontbijt brengen wij naar de kamers, geen restaurant of ontbijtruimte). Ben je direct enthousiast geworden en zou je graag bij ons willen komen stage lopen? Dan zien we graag je cv en korte motivatie tegemoet! Wie weet tot snel! Team Hotel Oranjestaete www.hoteloranjestaete.nl receptie@hoteloranjestaete.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn opzoek naar een gedreven, enthousiaste, gastvrije en vriendelijke stagiair met goede sociale vaardigheden. Ook is een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel, professionaliteit en flexibiliteit benodigd. Goede beheersing van Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste. Werkervaring in de hotel/horecabranche/toerisme en/of goede beheersing van de Duitse taal is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Wij van Hotel Oranjestaete bieden veel vrijheid en flexibiliteit binnen onze organisatie! Dit omdat wij openstaan voor nieuwe ideeën, tevens kom je stage lopen bij een jong en compact team. Hoe fijn is het om als stagiair overal bij betrokken te worden. Wellicht heb je het hier zo leuk, dat je blijft hangen!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder