Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Van den Brink Staalbouw Nijverdal B.V. "Leerplek assistent-constructiewerker met ervaren begeleiding bij Brink Staalbouw (niveau 1)"

Als leerling krijg je de kans om in de praktijk te leren en je vaardigheden te ontwikkelen. Dit woord je begeleid door een buddy die je persoonlijk opleidingsplan bewaakt en je begeleidt in het leerproces. Een werkdag bij Brink Staalbouw kan er als volgt uitzien: - Je start de dag met een overleg met je mentor en de andere leerlingen op de afdeling. Hier worden de werkzaamheden besproken en worden de taken verdeeld. - Je gaat aan de slag met het bewerken van staalprofielen, bijvoorbeeld door te zagen, te boren of te slijpen. Maak je gebruik van machines en gereedschappen, waar je stap voor stap mee leert werken. - Vervolgens ga je samen met je team de bewerkte profielen lassen tot een complete staalconstructie. Hierbij leer je onder andere over lasmethoden, lasmaterialen, en lasverbindingen. - Aan het einde van de dag bespreek je met je mentor de voortgang van je persoonlijke opleidingsplan en maak je afspraken voor de geplande werkdagen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Brink Staalbouw zijn kennis en technisch inzicht verstandelijke vaardigheden. Het werken met staalconstructies vereist precisie en het snel leren van nieuwe technieken. Ook samenwerken en flexibiliteit zijn belangrijk. Daarnaast is kennis van veiligheidsvoorschriften van belang, maar bij Brink Staalbouw wordt er rekening gehouden met het niveau van de leerling en is er begeleiding op maat. Je kunt dus bij Brink Staalbouw deze vaardigheden ontwikkelen tijdens je opleiding en werkzaamheden.

Wat biedt het bedrijf?

Naast een leerzame werkplek biedt Brink Staalbouw ook mogelijkheden voor doorgroeimogelijkheden. Als je ambitieus bent, kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld een leidinggevende functie van je kunt je verder specialiseren in een bepaald inzicht. Ook biedt Brink Staalbouw goede arbeidsvoorwaarden en een kans op een vaste aanstelling. Naast deze mogelijkheden heeft Brink Staalbouw ook een gezellige en open productie. Er heerst een sfeer waardoor werknemers en studenten zich snel thuis voelen. Er is ook aandacht voor de sociale aspecten van het werken door Brink Staalbouw. Er is bijvoorbeeld een gezellige lunchruimte waar je met collega's kunt bijpraten en elkaar beter kunt leren kennen. Ook staat er een hecht team van ervaren collega's klaar om jou te begeleiden in je werkzaamheden. Dit team bestaat uit vakmensen die met passie en gedrevenheid werken en hun kennis graag met jou delen.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder