Meewerkend horeca ondernemer

Hostellerie Schuddebeurs Ambachtelijk en kleinschalig hotel/restaurant zoekt enthousiaste kanjers voor in het restaurant en in de keuken. kIjk voor meer informatie op www.werkeninschuddebeurs.nl

Kijk voor concrete informatie over de verschillende vacatures met functie omschrijving op www.werkeninschuddebeurs.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

Kijk voor concrete informatie over de verschillende vacatures met functie omschrijving op www.werkeninschuddebeurs.nl Ben je een schoolgaande BOL of BBL leerlingkok of leerling gastheer / gastvrouw en ben je op zoek naar een leerbedrijf waar nog ouderwets & ambachtelijke gekookt wordt? Wil je de fijne kneepjes van het bedienings- koks- en bakkervak leren ? Hostellerie Schuddebeurs is een niv2 tm 4 leerbedrijf en de vakbekwame leermeesters vinden het mooi om hun skills aan jou over te dragen. Afgelopen 15 jaar hebben alle leerlingen hun opleiding met diploma afgerond !

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden aan .... Een plezierige, professionele gastgerichte werkomgeving, Waarbij je onderdeel bent van ons kleine team Deze functie kan deeltijd of voltijd ingevuld worden, maar tenminste 24 uur id week. Salaris wat past bij de functie en ervaring van de kandidaat Traditionele keuken/menukaart waarbij wel moderne technieken toegepast worden Beschikbaar budget voor scholing en ontwikkeling. Werken in een gezellig familiebedrijf met korte lijntjes We waarderen creatieve input mbt gerechten en presentatie Aantrekkelijke kortingsregeling bij onszelf en alle Hampshire Hotels. Goede extra arbeidsvoorwaarden met uitgebreid verzekeringpakket en vakantieregeling. Indien gewenst kan voor tijdelijke interne huisvesting gezorgd worden

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder