Beachclub Perry's BV Gastheer/vrouw op de mooiste plek van Zeeland? Zon, zee, strand, lekker eten, TOP-service & drinks...
De student gaat allerlei werkzaamheden doen die bij dit horeca-strandbedrijf horen. Onze Beachclub heeft het liefst zo breed mogelijk inzetbare leerlingen zodat elk facet van het bedrijf zichtbaar wordt met als doel een echte horecamedewerker op te leiden. Uiteraard houden we daarbij rekening met de door jouw gekozen opleiding/richting. De werkdag is ingedeeld in twee delen, maar daarbij is flexibiliteit wel een belangrijke noemer. De zon bepaalt hoe de dag eruit ziet, met name in de zomermaanden... Onze Beachclub bestaat uit een restaurant, een overdekte veranda en een serre. We hebben buiten een groot terras, een lounge-deck, en strandterras. Een "wereldse menukaart" geeft de gast een heerlijke vakantie-ervaring. Mooie wijnen & beach-drinks maken het plaatje compleet. Je leert/werkt in een gezellig en collegiaal team van zowel vaste medewerkers als parttime n vakantiekrachten. Service en beleving staan voorop! Ben jij die verzorgde, vlotte leerling die de uitdaging aan durft?
Naar wie zijn wij op zoek?
Een enthousiaste, leergierige collega met interesse in het vak, vlot en verzorgd. Tikje creatief, open staan voor verandering, kunnen samenwerken, talen willen spreken/leren, stapje extra willen zetten, de gast voorop willen zetten. Het willen opdoen van kennis... want daarmee ga jij een mooie carrire tegemoet!
Wat biedt het bedrijf?
We hebben een prachtig bedrijf met allerlei mogelijkheden voor een eventuele vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden op termijn. De nadruk ligt in ons bedrijf met name tussen 1 april en eind oktober. In de periode van november t/m maart zijn we geopend op vrijdag t/m zondag. Daarnaast zijn we alle vakanties geopend voor ontbijt, lunch en diner. In de zomer mag je op jouw vrije dag gebruik maken van ons strand-meubilair en de watersportactiviteiten.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf