Strandpark De Zeeuwse Kust B.V. Kom stage lopen op Strandpark De Zeeuwse Kust en beleef het ultieme vakantie gevoel in Renesse
Op Strandpark De Zeeuwse Kust zijn twee restaurants aanwezig genaamd: DOK (a la carte restaurant) en La Costa (Italiaans restaurant). DOK is 365 dagen per jaar geopend van sochtends vroeg tot savonds laat. Sinds 2021 is er een ook een strandtent bij gekomen, dit is Strandclub Horizon. De Horizon ligt op 500 meter van het vakantiepark en hier zijn ook mensen werkzaam van Strandpark De Zeeuwse Kust. We hebben een hele uitgebreide kaart die 4x per jaar veranderd wordt door gebruik te maken van seizoen producten. In de zomer draaien we tussen de 250 en 350 passanten die komen diner bij ons tussen 17:00 en 21:00. Je begrijpt dat we me deze aantallen werken met een groot team. We hebben 1 chefkok, 2 sous chefs en 2 manager in de bediening. De mensen hebben veel ervaring en kunnen je overal mee helpen. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en dingen zelf te ondernemen binnen ons bedrijf.
Naar wie zijn wij op zoek?
Het enige wat we van jou verwachten is dat je wilt leren en dat je je in wilt zetten voor je collega's en het bedrijf.
Wat biedt het bedrijf?
Strandpark De Zeeuwse Kust is een familie bedrijf wat erg aan het groeien is. Je werkt in een team dat fluctueert tussen de 50 en de 120 collega's. Wat Strandpark De Zeeuwse Kust jou kan bieden is een fijne werkomgeving met een team dat voor je klaar staat. Er is ook een mogelijkheid om te blijven slapen op het park. In de vakanties en weekenden zijn er altijd mensen aanwezig in de accommodatie en is dit altijd erg gezellig. We hebben een hecht team wat ook leuke dingen met zijn alle onderneemt. We gaan vaak met zijn alle wat drinken, eten of stappen.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan