Meewerkend horeca ondernemer

Strandrestaurant Nederzandt Ontwikkel je Horecatalent bij Strandplaats Nederzandt: Duurzaam, Dynamisch en Inspirerend!

Strandrestaurant Nederzandt is het hele jaar geopend. Gasten kunnen hier niet alleen terecht voor een lunch, borrel en/of diner, maar ook voor een vergadering, barbecue, feest, bruiloft of ander evenement. De locatie ademt zowel in de zomer als in de winter een ongedwongen en toegankelijke sfeer uit. Wij hebben meerdere stageplaatsen beschikbaar. Wij bieden: • Stageplaatsen met professionele begeleiding van A tot Z incl. studiebegeleiding • Unieke werkplek aan het strand in een jong team • Een leuke en ongedwongen sfeer • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen • Ruimte voor eigen inbreng van ideeën Ben jij: • Leergierig, creatief, initiatiefrijk, stressbestendig, servicegericht, flexibel beschikbaar Reageer dan snel! Stuur je C.V. en een motivatiebrief naar pascaline@nederzandt.nl of bel met 088-6644408.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, creatief, initiatiefrijk, stressbestendig, servicegericht, flexibel beschikbaar

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: • Stageplaatsen met professionele begeleiding van A tot Z incl. studiebegeleiding • Unieke werkplek aan het strand in een jong team • Een leuke en ongedwongen sfeer • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen • Ruimte voor eigen inbreng van ideeën

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder