Leidinggevende bediening

Restaurant Calva Kom werken bij een restaurant waar je net even op een andere manier werkt en het niet zo belangrijk is wat je kan maar veel belangrijker is wat je wil gaan kunnen. Je mag hier alles doen wat je kan zo kun je je volledig ontwikkelen.

In ons restaurant kom je te werken in een team dat bekend staat als een grijze brigade. Samen met de rest dus ook de koks ben je 1 team om onze gasten helemaal in de watten te leggen. Je leert bij ons net even op een andere manier wat gastvrijheid echt inhoud. De voorbereidende werkzaamheden doen we samen en tijdens het servies heb je specifieke taken volledig afgestemd op wat jij kan. Het is aan jezelf om aan de slogan te voldoen: het is niet zo heel belangrijk wat je kan, maar het is veel belangrijker wat jij wil gaan kunnen. Kortom alles wat je kan mag je doen bij ons. Zodoende kun je jezelf volledig ontwikkelen. Wij bieden een prettige werksfeer en respectabele uren en het werkt bij ons zo: als jij goed voor ons bent, zijn wij beter voor jou. Spreekt dit jou aan neem dan contact op met ons dan drinken we een bak koffie (of iets anders) en dan maken we je net zo enthousiast over ons mooie net verbouwde restaurant. Tot snel je nieuwe collega's

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W4 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder