Te Werve B.V. Wil jij veel leren tijdens toffe events op het prachtige Landgoed Te Werve in Rijswijk, dichtbij Den Haag?
Het bedrijf Landgoed Te Werve in Rijswijk wordt geëxploiteerd als horecalocatie voor vergaderingen, recepties, gelegenheidsdiners, bruiloften en personeelsfeesten. Te Werve Buiten is een unieke buitenlocatie aan het meer het landgoed. Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten zijn onderdeel van Event Company, net als Kasteel De Hooge Vuursche. Je stage: De werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Voor onze gasten ben je mede verantwoordelijk voor de ontvangst en verzorging tijdens vergadering, lunch en (personeels)feesten of bruiloft. Als stagiaire gaan we je begeleiden zodat ook zelfstandig aan de slag kan en verantwoordelijk kan worden voor een event. Waarom stage lopen op Landgoed Te Werve: • Werken op tofste events • Gezellige collega's • Een dynamische werkomgeving • Kans om heel veel te leren. Contact Wil jij tijdens je studie deel uitmaken van ons enthousiaste team ? Stuur een email naar Peter Schenk: schenk@tewerve.nl . Voor meer informatie kan je bellen met 070-39 09 71
Naar wie zijn wij op zoek?
Ervaring in de Horeca is een must. Je hebt passie voor het Horeca vak en je bent bereid om ook in het weekend en in de avond te werken.
Wat biedt het bedrijf?
Dit zijn wij: • Inspirerende werkomgeving op een prachtig landgoed. • Alles rondom het werk is gewoon goed geregeld. • Leuke zakelijke events en bruiloften. • Enthousiast team en een informele werksfeer. • Goede begeleiding tijdens je stage. • Doorgroeien tot Party manager behoort tot de mogelijkheid. • Kans om opgenomen te worden in het team van vaste oproepkrachten.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W4 Begroot financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken