Zelfstandig werkend kok

Restaurant Ratatouille Nuenen Stage met salaris en zelfstandig werkend kok met baangarantie!

Restaurant Ratatouille is een Frans Mediterraan georiƫnteerd restaurant dat is gevestigd in het bourgondische Nuenen. Bij ons staan kwaliteit en gastvrijheid voorop! Met de dagelijkse aanvoer van verse producten heeft ons team goud in handen en bereiden wij de klassiekers uit Frankrijk onder pure ambachtelijke wijze. Wij zoeken een gedreven en enthousiaste leerling voor komend schooljaar! Leerlingen van Restaurant Ratatouille zijn werkpaarden. Echte keuken kanjers die dagelijks progressie willen boeken en zich van dag tot dag ontwikkelen. Jouw leertraject wordt professioneel begeleid door onze chef. Als bedrijf reiken wij je alles aan wat je nodig hebt voor een geslaagd leerjaar. Buiten het harde werken om moet jij ook bezitten over een flinke dosis humor. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek in ons restaurant in Nuenen en laten je graag dineren bij ons, op onze kosten uiteraard! AU REVOIR bij Ratatouille

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over en vlotte babbel en creativiteit. Je bent een harde werker en staat open om veel te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Als je leerling bij ons bent ben je lid van het vaste team. Wij eten dagelijks om 16.30 uur na de mise en place, kosteloos! Na het diner is er tijd voor een lekker biertje! Personeelsfeestjes geven wij 2x per jaar en regelmatig plannen wij uitstapjes naar onze leveranciers! Uiteraard is er de mogelijkheid om na je stage te blijven werken bij ons!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder