Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Di Verso Het IJscafé assistent horeca voeding of voedingsindustrie

Je komt werken in een gezellig team met jonge mensen. daarnaast leer je zelfstandig te werken. Het hoofdoel is; gasten het naar de zin maken. Daarbij horen verschillende activiteiten: - Uitserveren van eten en drinken. - maken van diverse koffie soorten en andere dranken - Het bijhouden van de schoonmaak werkzaamheden. - Contact maken met de gasten - Meekijken in de keuken, - Bij de ondernemer achter de schermen meekijken We hebben diverse mogelijkheden binnen ons bedrijf. Bijna alles wordt bij ons bedrijf vers gemaakt waaronder ijs, broodjes en andere lekkernijen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- leergierig - doelgericht - gemotiveerd - klantvriendelijk - Spontaan - kindvriendelijk - flexibel

Wat biedt het bedrijf?

Een enorm gezellig bedrijf met potentie om in door te groeien. leerzaam door diversiteit, we hebben een uniek horeca concept. Ons bedrijf bestaat namelijk uit diverse mooie faciliteiten waaronder een restaurant, ijscorner met ijskeuken, speelplaats en een groot terras. We werken met name met jonge enthousiaste mensen. Er is veel persoonlijke aandacht voor de leerling, daarnaast mag de leerling zijn huiswerk voor een deel onder werktijd maken.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder