Manager / ondernemer horeca

Hilton Garden Inn Leiden Front Office Trainee

Een Front Office Stagiar(e) draagt bij aan de eerste indruk van onze gasten en zal daardoor de volgende taken dienen uit voeren op het hoogste niveau: - Vragen van gasten beantwoorden op een efficiënte en proactieve manier - Er zorg voor dragen dat de gast een efficiënte receptie ervaring beleefd, inclusief check-in/ check-out volgens de interne richtlijnen - Er zeker van zijn dat zowel de Front Desk Manager en Guest Service Supervisors volledig geïnformeerd zijn over relevante feedback van gasten en/ of andere afdelingen - Demonstreren van kennis van de hotelkamers, categoriën, kamerprijzen, packages, promoties en andere algemene produktkennis - Maximaliseren van de hotelbezetting en het toepassen van up-selling technieken om het hotel en de faciliteiten te promoten - Het gebruiken van de juiste procedures als het gaat om het accepteren van vreemde valuta, credit cards en cash volgens - Assisteren van andere afdelingen indien noodzakelijk

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij gastgericht, representatief, flexibel, leergierig, een teamplayer en vind jij de kwalitatief hoogstaande service net zo belangrijk als wij? Spreek je daarnaast vloeiend Nederlands en Engels? Ben je miniaal 18 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons operationele team te komen versterken!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn op zoek naar een student van de Middelbare / Hogere Hotelschool - Wij bieden een stagevergoeding conform de Hilton Policy, € 500, - stagevergoeding + € 80, - woonvergoeding bij een fulltime stage; - Binnen de operationele afdelingen wordt gewerkt in wisseldiensten van maandag tot en met zondag. We verwachten dan ook dat je op de diverse diensten inzetbaar kunt zijn. - Beheersing van de Nederlandse & Engelse taal. - Wij bieden een leuke leerplek in een enthousiast team en bieden de ruimte om zoveel te leren als jij wilt, ook binnen andere afdelingen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder