Zelfstandig werkend kok

Restaurant de Gelagkamer / Brasserie Tof LEERLING KOK

Ben jij de "Kanjer" die bij ons aan de slag wil? Kun jij ons laten zien wat jij allemaal nog zou willen leren? Normale uren en werktijden, ook op tijd weekenden vrij. Dan zie we je CV graag op de mail. Mail naar info@gelagkamer.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

Gemotiveerd / creatief / teamplayer / vlot / leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Leuk team/ team uitjes / weekend met regelmaat vrij / lunch / diner / lekkere maaltijden / oudjaar en nieuwjaarsdag gesloten / carnaval gesloten

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder