Zelfstandig werkend kok

Boshuys Hermitage Oisterwijk Leren van een meesterkok, dat willen we toch allemaal!

De student komt te werken in een gemotiveerd team waarbij we zoveel mogelijk met dagverse producten werken. Graag maken we een afspraak om kennis te maken en om onze filosofie en werkwijze uiteen te zetten.

Naar wie zijn wij op zoek?

De juiste kandidaat beschikt over een ruime vakkennis en is gemotiveerd om samen met de hele brigade te werken een een mooi product voor de gasten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de juiste student een fijne werkplek in een leuk team en werkomgeving in een van oudsher bestaand bedrijf. Ook bestaat de mogelijkheid voor een contract voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder