Brasserie de Swaen Klaar voor de volgende uitdaging in je horeca carrière?
Restaurant De Swaen te Oisterwijk De Swaen anno nu is een eigentijds restaurant met een in België klassiek geschoolde chef-kok en een gepassioneerde gastvrouw met Vlaamse wortels. Als hecht familiebedrijf (sinds 2006) kiezen wij voor een eigen stijl, waarin dagverse producten de boventoon voeren. De regelmatig wisselende menukaart is herkenbaar klassiek en tegelijk verrassend, dankzij een Vlaamse twist. In het warm ingerichte restaurant is het altijd goed toeven. Je geniet er in een informele sfeer van een mooie lunch of culinair diner, begeleid door excellente wijnen. Een groot deel van het jaar kan dit ook op het comfortabel verwarmde terras aan de prachtige Oisterwijkse winkelstraat De Lind.
Naar wie zijn wij op zoek?
Naar wie zijn wij op zoek? Om de plannen en ambities waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar collega’s (nieuwe familieleden?) die passie voor het vakgebied hebben en ambitieus zijn. Door onze vaste gasten (en regelmatig ook nieuwe gasten) hebben wij goed te werken, het kan dus soms best even hectisch en aanpoten zijn. Met vlagen kunnen wij ook behoorlijk eigenwijs zijn, dus het is alleen maar mooi als jij dat ook bent. Ons werk nemen wij zeer serieus, maar onszelf als persoon niet zo, er is bijna altijd ruimte voor een dolletje of een geintje. Ben niet bang om een keer een fout te maken, zo hebben wij het ook mogen leren. Maar besef wel waar wij het altijd voor doen, om al onze gasten altijd een onvergetelijke lunch of diner te bieden in een ongedwongen sfeer.
Wat biedt het bedrijf?
Wat biedt het bedrijf? • Familiaire sfeer (zonder het verplicht naar verjaardagen of op visite moeten) • Dagverse marktproducten (in goede porties, wel zo lekker, dat merken onze gasten ook) • Jong gedreven team (met ruimte voor jouw inbreng, alle ideeën zijn welkom) • Alles in goed overleg (er is veel mogelijk, zeker als jij zelf meedenkt en initiatief neemt) • Eigen leermeester per partie (dat klinkt luxe en dat is het eigenlijk ook) • Goed contact tussen school en werkvloer (je komt bij ons om te leren) • Vakanties en vrije dagen in overleg (zolang het geen retraite van een maand is) • Goede waarderingen (zowel in salaris als in fooi, als in het krijgen van een bijnaam) • Gratis werkkleding (gevarieerd en meerdere setjes, zodat je dagelijks fris kan starten) • Gratis maaltijd met het team (gevarieerd en met veel groentjes, we zijn zuinig op jullie) • Gratis wekelijkse borrel (maar alleen als je dat gezellig vindt en van snacks houdt!)
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat