Zelfstandig werkend kok

De Hermitage B.V.

Ben jij gek op koken en wil je leren van de besten? Heb jij een passie voor de keuken en wil je je culinaire skills verder ontwikkelen? Bij ons krijg je de kans om te werken in een inspirerende en professionele keuken waar jij alles leert over het bereiden van heerlijke gerechten. Of je nu net begint of al wat ervaring hebt, wij bieden je de mogelijkheid om je talenten te ontdekken en te groeien in het vak. Wat bieden wij? - Een leerzame en dynamische werkplek in de culinaire wereld - Flexibele werktijden die goed aansluiten bij je schoolrooster - De kans om samen te werken met ervaren chefs en vakmensen - De mogelijkheid om nieuwe kooktechnieken en -gerechten te leren - Een gezellig en ambitieus team dat de passie voor koken deelt Ben jij een leergierige leerling die houdt van uitdaging en lekker eten? Kom dan bij ons werken en maak je culinaire dromen waar!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder