Fletcher Hotel-Restaurant Oisterwijk-Tilburg Receptionist in het nieuwste hotel van de grootste Hotelketen van Nederland!
Je komt vooral te werken bij de afdeling receptie, waar je alles leert over wat er bij een hotel komt kijken. Van het goed in- en uit checken van gasten, betalingen regelen, gasten ontvangen en wegwijs maken, tot aan telefonisch gasten te woord staan, en zelfs meehelpen bij de bediening en/of huishouding. Je leert van A- tot Z wat er allemaal komt kijken om in een hotel te werken op een professionele en gastvrije manier. Bij ons wordt ook écht onderdeel van het team waar in je alles mag en kan, maar wel de begeleiding heb van vaste medewerkers en een supervisor.
Naar wie zijn wij op zoek?
Stage vanaf 500 uur, het liefst richting de 800 uur. De student moet serieus zijn over het werken in een hotel, leergierig zijn, hardwerkend, geen 9 tot 5 mentaliteit, zelfstandig en zelfredzaam zijn, maar natuurlijk ook een beetje gezellig.
Wat biedt het bedrijf?
Een stageplek waar je écht alles leert in ene hotel en hoe het is om een vaste baan te hebben bij de receptie van een hotel. Je bent bij ons niet 'de stagaire', maar je wordt echt onderdeel van ons team. Daarbij dus ook alle verplichtingen en verwachtingen van andere medewerkers, maar wel in de veilige omgeving met back-up van vaste medewerkers. Je staat nooit helemaal alleen. Daarnaast krijg je bij ons € 500,- stagevergoeding voor 40 uur in de week, reiskosten én een gratis maaltijd per dag!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten