Gastronoom / sommelier

Landgoed de Rosep Ben jij diegene die de verwachting van onze gast weet te overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Droom jij van een uitdagende praktijkstage? Lees dan verder! Landgoed de Rosep is op zoek naar een stagiaire/leerling F&B, die ervoor zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt tijdens het ontbijt en het diner maar ook op het terras en in onze meetingrooms. We leren je graag alle vaardigheden in onze brasserie en het restaurant. Met jouw vriendelijkheid en enthousiasme doe jij er alles aan om de verwachtingen van de gast in Oisterwijk en hun verblijf bij Landgoed de Rosep zo goed mogelijk te laten verlopen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten wij van jou? • Gastvrijheid, gastvrijheid, gastvrijheid • Nauwkeurig in de uitvoering van alle werkzaamheden • In oplossingen denken en de gastenervaring daarbij niet uit het oog verliezen • Goed kunnen schakelen tussen de verschillende werkzaamheden • Representatief en een organisatietalent • Gemotiveerde, ambitieuze en actieve instelling • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in schrift als in spraak (Duitse taal is een pré) • Flexibel en bereid zijn om in de weekenden en avonden te werken • Minimaal 20 weken beschikbaar

Wat biedt het bedrijf?

Wat mag jij van ons verwachten? • Ervaring opdoen in ons luxueuze hotel • Een leuke stageplek binnen een enthousiast en dynamisch team • Ruimte voor een uitdagende opdracht • Vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen • Een marktconforme stagevergoeding

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P3-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3 Selecteert dranken
  • P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken

lees verder