Rebelicious Kom jij mee kleur, geur en smaak geven aan Rebelicious ?
Je werkt in een klein bedrijf. Wel zo fijn, dat betekend genoeg aandacht ! In de keuken bereid je vegan maaltijden mee voor. Voor particulieren maar ook de catering voor de foodtruck (ja die hebben we ook!) We starten de dag met een kop koffie of thee en bekijken het programma van de dag. daarna gaan we aan de slag! Geen dag is hetzelfde omdat we alleen kleine catering (tot ongeveer 150 personen) en maatwerk verzorgen. Van soep tot maaltijd en van dessert tot broodjes voor de lunch.
Naar wie zijn wij op zoek?
We vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent. Dat je wat minder snel leert vinden we niet erg. Als je je best doet, en op tijd komt? Zijn wij blij met jou. We zien graag jouw kwaliteiten. Een enorm voordeel is het als je graag eten proeft, en open staat voor nieuwe smaken.
Wat biedt het bedrijf?
Je bent van harte welkom in ons kleine en knusse bedrijf. Bij ons mag je jezelf in je eigen tempo ontwikkelen. We houden er van als je jezelf bent. Of dat dat nu met groen, blond of zwart haar is. Je krijgt er een gratis familie bij (maar dan zonder de verplichte kerstdiners) als je dat wilt. En gezellig maken? Doen we samen! Massa koken doen we niet. We werken het liefst ambachtelijk. En onze gerechten zijn kleurrijk en werelds. Ben jij dat ook? Dan voel je jezelf bij ons zeker thuis!
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat