Gastrofarm op Oost & restaurant het Kook Atelier
Wie zijn wij? Restaurant het Kook-atelier, gelegen bij Gastrofarm op Oost aan de rand van de Waddenzeedijk. Tot op Oost! Bewust genieten is de basis van ons menu, gedefinieerd door contrasten in smaak en structuur. De gerechten geven niet alleen een invulling aan het van 'kop tot staart' principe, maar het menu gaat net een stapje verder; culinair genieten van 'kop tot graat' Het Served by Nature kent vijftien smaakmomenten en wisselt elke 2 maanden. Onze keuken heeft een inslag van kweken, fourageren en conserveren. Dit zorgt voor een licht, fris en uitdagend menu, waarbij we veel gebruik maken van van wildpluk, zilte groenten uit de tuin, vis, schelp en schaaldieren. Daarnaast serveren wij ook de door onze boer geteelde groentes, eetbare bloemen en kruiden. Kortom: een menu waarin de natuur het hoogste én laatste woord heeft. Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Uren en dagen in overleg.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit