Marketing & Communication Specialist

Liviza Medewerker marketing en communicatie

Kickstart je carrière bij ons! Je bent meer dan welkom om als stagiair te laten zien wat je kunt in onze commerciële binnendienst. Dit is jouw kans om je schoolboeken in te ruilen voor echte ervaring. Bij ons doe je meer dan koffie halen; je wordt een echte collega. Wat je gaat doen Klantcontact: Je leert hoe je onze klanten helpt en adviseert, zowel telefonisch als per e-mail. Offertes opstellen: Je krijgt de kans om te zien hoe deals gemaakt worden en hoe jij daar een bijdrage aan kunt leveren. Marketingacties: Assisteer bij onze marketingstrategieën en leer hoe je onze producten en diensten het beste aan de man brengt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? Je bent iemand die barst van de energie en niet kan wachten om te laten zien wat je in huis hebt. Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken en je staat open voor nieuwe leerervaringen. Communiceren, zowel met klanten als met je team, gaat je goed af en je bent altijd op zoek naar manieren om jezelf te verbeteren.

Wat biedt het bedrijf?

In deze stage krijg je de kans om Sales skills te ontwikkelen: We helpen je om een echte salesprofessional te worden. Initiatief te tonen: Heb je een goed idee? We luisteren graag! Wat bieden wij? Wij zorgen voor een stageplek waar je echt wat leert. Je krijgt goede begeleiding, maar ook de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan. En als je het goed doet, is er kans op een baan bij ons na je studie. Doorgroeimogelijkheden: Je krijgt bij ons echt de kans om te laten zien wat je waard bent. Nieuwe werkplek: Vanaf augustus zit je in een splinternieuwe omgeving die inspireert. Een top team: Je wordt onderdeel van een jong en gezellig team dat hard werken met plezier combineert.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder