Valk Exclusief I Hotel Oostzaan - Amsterdam Zelfstandig Werkend Gastheer/Gastvrouw bij Van der Valk Oostzaan!
Je gaat heel veel leren! Je ontdekt alles over de bediening, dé perfecte gastenbeleving, de gerechten en alles over het ontbijt, lunch en diner. Ook ga je onder andere gasten verwelkomen, placeren, begeleiden en advies geven over de menukaart: je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van het restaurant (een wijk) of partij. Gasten zullen jou als eerste aanspreekpunt zien, waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt en goed zelfstandig kunt werken. Daarnaast leren we je kassawerkzaamheden, HACCP, Hygiëne, het doen en controleren van een bestelling, ondersteunende werkzaamheden en krijg je regelmatig trainingen 'on the job'. Dit alles in een gezellig en leuk team dat jou alles wil leren over het werken in de bediening en alles wat daarbij komt kijken. Een super leerplek dus! * De data voor deze leerplek zijn flexibel en je kunt dus ook later beginnen dan de aangegeven datum.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent: - Een échte sfeermaker en staat altijd voor de gast klaar; - Enthousiast en leergierig; - Collegiaal en voelt je thuis in een gezellig team.
Wat biedt het bedrijf?
Je krijgt bij ons onder andere: - Standaard een weekenddag per week vrij (tenzij je dit niet wilt); - een passend salaris met vakantiedagen, - dé kans om alles te leren in een super gezellig team; - uitzicht op een dienstverband na jouw leerperiode; - Een vast (dagen) rooster behoort tot de opties; - korting op sport abonnementen en tevens gratis sporten in onze gym; - voor €75,00 per nacht overnachten in alle Valk Exclusief hotels in Nederland; - cursussen en workshops; - werken voor je eigen fooi.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Met uitzicht op een vaste baan