Legal, Insurance & HR Services Specialist

SNS Bank Oss Persoonlijk adviseur (adviseur dagelijkse bankzaken)

Deze stage betreft alleen en bancaire stage. Uitstroomrichting Juridsch en HR kunnen bij ons helaas niet gevolgd worden. Als Persoonlijke Adviseur bij SNS Bank ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je helpt de klant zelf of verwijst ze door naar een van je collega's. Iedere klantvraag is anders waardoor je nooit op voorhand weet hoe je dag er uit ziet. Je werkt vanuit de balie in een van onze drie kantoren en rouleert ook over deze kantoren. Je ontvangt de klant, helpt ze ter plekke met dagelijkse bankzaken, zowel zakelijk als particulier. Indien er advies gevoelige vragen zijn plan je afspraken in bij een adviseur. Daarnaast bel je zelf klanten en onderhoud je klantcontact via e-mail. Als de stage goed gaat bestaat er ook de mogelijkheid om mee telefonische klantenservice te gaan uitvoeren. Dit combineer je met een balie functie. Op de rustigere momenten voer je administratieve werkzaamheden uit en maak je verzekeringsoffertes voor klanten die via ons een woning aankopen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken iemand die het leuk vindt om met de klant in gesprek te gaan. Je bent het gezicht van onze winkel dus je bent hartelijk en komt spontaan over. Daarbij durf je ook door te vragen naar wat een klant nou echt bedoelt en denk je graag met een klant mee. Het diploma WFT - Basis is verplicht om de stage goed door te komen en advies te mogen geven in de financiƫle dienstverlening. Het diploma dient bij voorkeur bij aanvang van de stage behaald te zijn, anders uiterlijk in de eerste maand behaald te zijn.g

Wat biedt het bedrijf?

We bieden jou een gezellig team aan collega's en een goede stagevergoeding. Uiteraard bieden we jou een goede begeleiding bij de ontwikkeling in je loopbaan. Daarnaast krijg je de kans om na je stage, bij goed functioneren, weekend- en vakantiewerk te blijven doen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder