De Wever Lodge Stage veelzijdig horeca en hotel
Op de vloer en achter de schermen. Op de vloer: In onze bistro zijn we de hele dag in de weer met gasten het naar de zin maken. Je taken zullen bestaan uit: Het klaarmaken van de tafels voor het ontbijt, de lunch en het diner. Bij feesten of grote groepen zal er een grote mate van voorbereiding bij komen kijken. Je neemt reserveringen aan en je geeft de gasten een mooie tafel. Je zorgt dat de bestellingen worden opgenomen en goed doorkomen in de keuken. Onze koffie is belangrijk en dus zal je een cursus krijgen. Je komt achter de bar of loopt afwisselend in onze bistro. Je werkt met de kassa en serveert de gerechten in en af. De bistro is ten alle tijden schoon. Je vult de koelkasten en let op wat er besteld moet worden. Zalen klaarzetten voor zakelijke groepen Achter de schermen: Telefoon aannemen Mails beantwoorden Aqcuisitie Helpen in de back office met reserveringen van zakelijke groepen
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent; -Gezellig -Een harde werker -Collegiaal -Eerlijk
Wat biedt het bedrijf?
Ons prachtige Hotel-Restaurant middenin de natuur met volle terrassen, zal volgend jaar uitbreiden, waardoor er doorgroei mogelijkheden en werkplekken bij komen. De Wever Lodge is net begonnen en de reis van het nog beter worden en nog bekender worden is er één waar je aan mee mag doen. We hebben een super gezellig team en veel gasten. Dat maakt het werk lekker druk en gevarieerd. Je staat op de vloer en werkt mee achter de schermen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten