Arts Bakkers -
De assistent horeca, voeding of voedingsindustrie werkt met uiteenlopende voedingsmiddelen, bijvoorbeeld in de horeca. Hij assisteert bij de productie, verwerking of verpakking van voeding. Hij is voornamelijk alert op de kwaliteitseisen van de voedingsmiddelen en de hygiƫnemaatregelen die moeten worden getroffen. Hij onderhoudt daarnaast een goed contact met chauffeurs en leveranciers. De assistent horeca, voeding of voedingsindustrie werkt naar aanleiding van instructies van een ervaren collega of zijn leidinggevende. Hij is verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van zijn werk, maar krijgt hierbij wel begeleiding
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
lees verder