Leidinggevende bediening

De Beren Roosendaal

Wil jij leren hoe je samen met jouw team je gasten een onvergetelijk moment kan laten beleven? Dan heb jij je stage gevonden. Voor onze vestiging in Roosendaal zijn wij opzoek jou! • Je gaat leren hoe je jouw team kan motiveren • Mise en place, ofwel de voorbereidende werkzaamheden om jouw vestiging klaar te maken voor de komst van jouw gasten • Je leert hoe de bestellingen in zijn werk gaan en de juiste stock van de producten • Wekelijks overleg met je vestigingsmanager onder het genot van een kop koffie • Je leert hoe je een personeelsplanning moet maken. • Meewerken met jouw team; gasten verwelkomen, opnemen van bestellingen, adviseren van gasten over onze dranken en gerechten, serveren en presenteren van de lekkerste Berengerechten • Je zorgt dat jouw gasten aan hun vrienden en familie vertellen hoe leuk het is om bij De Beren te eten

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt gevoel voor gastvrijheid, en wilt graag meer leren hierover Je kunt commercieel denken Je bent sterk in het begeleiden van een team en weet jouw enthousiasme over te brengen Ervaring is mooi meegenomen maar zeker niet verplicht Je bent flexibel, zelfstandig en betrouwbaar Geen 9–5 mentaliteit

Wat biedt het bedrijf?

Een baan! Een leuke en uitdagende baan zelfs, waarin jouw kwaliteiten goed uitkomen en waar jij je fijn bij voelt en waar je zeker nog kunt doorgroeien. Maar is is nog meer wat we jouw tijdens en na je stage kunnen bieden; Eventuele stagevergoeding/Reiskosten Korting als je bij ons komt eten (of dit nu met je vriend(in) of familie is, iedereen profiteert hiervan) Korting bij verschillende andere bedrijven (waaronder Adidas, Reebok, Zalando maar ook Center Parcs) via Benefits at Work Goede sfeer met gezellige en hardwerkende horeca-collega’s Na het werk een drankje om even bij te komen en na te praten van je gezellig werkdag

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W4 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder