Leidinggevende bediening

Playdôme Roosendaal B.V. Gastheer/ Gastvrouw

Als medewerker bediening ben je een ware gastheer/gastvrouw en verwelkom je al onze gasten vriendelijk. Waar nodig geef je uitleg, maak je onze gasten wegwijs en geef je advies omdat je veel kennis hebt van onze menukaart en de inhoud hiervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opnemen van de drankjes en gerechten in de horeca.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent op zoek naar een stageplaats. Je hebt affiniteit met de Leisure branche en horeca. Je bent een gastheer/gastvrouw pur sang en bent niet bang op voor een groep te staan. Je hebt commercieel inzicht en grijpt kansen als deze zich voordoen. Je bent sociaal vaardig en fijne (gezellige) collega. Je bent leergierig. We laten ons graag verrassen door wat jij denkt nog extra te kunnen bieden!

Wat biedt het bedrijf?

Informele en gemoedelijke familiare werkomgeving. Jong en dynamisch team. Stagevergoeding. Vrijdagmiddagborrel en nog meer werkborrels. Zeswekelijkse teambuildingsactiviteiten. Jaarlijks personeelsuitje. Personeelskorting voor jou bij Playdôme Roosendaal. Mogelijkheid om mee te gaan op een onvergetelijke wintersporttrip met collega’s.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder